dagbesteding

Wij bieden vijf dagen per week dagbesteding aan in kleine groepen van maximaal zes personen. Wij vinden het belangrijk dat de dagbesteding aansluit bij jouw interesses, wensen en talenten. Tijdens de dagbesteding ben je in contact met groepsgenoten terwijl je lekker creatief bezig bent.

 

Beautiful Day kent vele mogelijkheden voor een zinvolle dagbesteding. Zo is er ruimte om creatief aan de slag te gaan met bijvoorbeeld kleuren, schilderen, diamond painting of haken. We krijgen ook regelmatig opdrachten vanuit bedrijven en organisaties om mee aan de slag te gaan. Belangrijk om hierbij te vermelden is dat het altijd gaat om opdrachten zonder werdruk.

 

Ben je werkzaam bij een bedrijf en heb je interesse in een opdracht bij Beautiful Day, bekijk dan onze producten pagina of neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Dagprogramma

De dagbesteding bij Beautiful Day heeft een vaste structuur. We starten om 9.00 uur en eindigen om 16.00 uur.

Je bent welkom voor een hele dag of gedurende een dagdeel.

We verzamelen op de dagbesteding en drinken rustig een kopje koffie of thee met elkaar.

We gaan aan de slag met iets wat jij leuk vindt om te doen. 

We lunchen met elkaar.

Er is ruimte voor ontspanning. Eventjes rustig zitten of lekker naar buiten in onze fijne tuin. 

We starten onze creatieve activiteiten van de ochtend weer op.

We sluiten gezamenlijk de dag af. 

 

Hierna wordt je thuis gebracht. 

Persoonlijke aandacht

Bij de dagbesteding houden we rekening met jouw persoonlijke wensen en behoeftes. Er is persoonlijke aandacht en we geloven dat iedereen uniek is. We waarderen je om wie je bent en stimuleren jou met je eigen talenten om het beste uit jezelf te halen. Voor iedereen is er wel een geschikte vorm van dagbesteding te vinden.

 

Samen met jou gaan we op zoek naar wat jij leuk vindt om te doen en waar jij blij van wordt. In onze dagbesteding hebben we veel verschillende materialen om lekker mee aan de slag te gaan. Vind je het leuk om de geknutselde dingen te verkopen?    Dat kan ook. De opbrengsten hiervan worden gebruikt om weer nieuw knutselmateriaal mee aan te schaffen. 

 

De ruimte van onze dagbesteding verhuren we soms. Vind je het leuk om lekker mee te helpen met de catering of het voorbereiden van lekkere hapjes en drankjes? Ook dat is mogelijk.   

zinvolle invulling van de dag 

Samen met jou kijken we naar wat jij leuk vindt om te doen en waar jij blij van wordt. In onze dagbesteding hebben we veel verschillende materialen om lekker mee aan de slag te gaan.

Vind je het leuk om de geknutselde dingen te verkopen? Dat kan ook. De opbrengsten hiervan worden gebruikt om weer nieuw knutselmateriaal mee aan te schaffen. Bekijk vooral ook de producten die cliënten al eens hebben gemaakt en vind inspiratie.

 

Soms verhuren we de ruimte van de dagbesteding voor bijvoorbeeld kinderfeestjes of een lunch. Vind je het leuk om lekker mee te helpen met de catering of het voorbereiden van lekkere hapjes en drankjes. Dat kan natuurlijk ook.